Joe Bonamassa predstavlja single in video “I Want To Shout About It”

foto: Adam Kennedy 2023
0 31

Joe Bonamassa, glavni svetovni kustos blues rocka, ki je nedavna dosegel že šestindvajsetič prvo mesto na Billboardovi blues lestvici s svojim vrhunskim koncertnim (3LP) albumom Tales Of Time, predstavlja novi single in video!

Novi single imenovan I Want To Shout About It je tudi napoved novega albuma Joea Bonamasse, ki je napovedan v drugi polovici letošnjega leta pri njegovi založbi J&R Adventures.

Spodaj lahko prisluhnete skladbi I Want To Shout About It v režiji Bonamasse. Gre za predelavo izvirnika, ki pripada Ronnie Earlu and the Broadcasters. Vedra verzija, ki jo je ponovno posnel in izdal Joe Bonamassa predstavi solaže Reesa Wynansa na Hammond orglah, Paulie Cerre na saksofonu ter neka ‘ubijalskih’ vokalnih vložkov s strani pevk Dannielle DeAndree in Charlesa Jonesa.

Bonamassa se je pri produkciji singla povezal z dobrim prijateljem in članom svoje spremljevalne skupine Joshom Smithom. Smith se spominja: “Single ‘I Want To Shout About It’ je skladba ki originalno pripada Ronnieju Earlu and the Broadcasters z Darrelom Nullischom na vokalu. Zaradi višine je težavna za petje in Joe je tokrat resnično spravil iz sebe v vokalnem oziru najbolje kar zmore in zna. Je skladba, ki dvigne, skladba ki poziva k zabavi. Joe jo je pred kratkim predstavil na koncertih in publika je zgrabila zanjo.”

Joe Bonamassa se v letošnjem poletju mudi na nekaterih evropskih koncertih, najbliže Sloveniji bo nastopil 13. 7. 2023, ko se v sklopu letošnje programske ponudbe festivala Tollwood, ustavi v bavarski prestolnici München.

Sledijo serija poletnih koncertov po Severni Ameriki in jesenska severnoameriška turneja.

Več o Joeu Bonamassi:
https://www.facebook.com/JoeBonamassa
https://twitter.com/jbonamassa
https://instagram.com/joebonamassa/
https://www.pinterest.com/jbonamassa/
http://shop.jbonamassa.com/


Joe Bonamassa – I Wanna Shout About It
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki