Joe Satriani najavlja promocijski video animirane stripovske serije “Crystal Planet”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2013
0 51

Joe Satriani, osrednja figura, ki je ob izbranih sodobnikih popularizirala sredi osemdesetih igranje električnih kitar, pričenja z novo avanturo. Stripovsko in animirano. Imenuje se “Crystal Planet” (po eni izmed Satchevih solo plošč), popeljal pa vas bo na znanstveno fantastično pustolovščino, ki sta jo soustvarila Joe Satriani in Ned Evett. Za ta izid bodo poskrbeli pri Opus Imprint in Incendium Online.

“Crystal Planet” bo izšel v petih delih. Prvi natis vseh petih delov bo izšel v prestižnem formatu, v količinsko omejeni nakladi 1998 izvodov (število izhaja letnice izida albuma “Crystal Planet”), po ceni 19.98$.

Serijo lahko že naročite, dostavili pa vam jo bodo v marcu 2021.

Stripovsko serijo “Crystal Planet” bodo spremljali tudi posebni spominki, kot je npr Joe Satriani “Crystal Planet” akcijska figurica, ki jo prav tako lahko že naročite na gornji povezavi za “skromnih” 29,95$. K figuri je seveda dodana tudi Satrianijeva “Crystal Planet” kitara proizvajalca Ibanez. V kolikor naročite to figurico, pa bo ta našla pot do vašega poštnega nabiralnika maja 2021.

Na fotografiji: Joe Satriani med koncertom, dne 25. 5. 2013, v ljubljanski Cvetličarni – RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki