Jon Anderson z jubilejnim ponatisom albuma “Song of Seven”

0 27

Jon Anderson, nekdanji pevec progresivnorockovskih pionirjev Yes, bo v letošnjem novembru deležen jubilejnega ponatisa svojega drugega studijskega albuma.

Album “Song Of Seven” iz leta 1980, ki Andersonov drugi studijski dosežek, bo ob 40. obletnici izšel 27. 11. 2020, pri založbi Esoteric Recordings.

“Song Of Seven” je nasledil predhodnika “Olias Of Sunhillow” iz leta 1976, jon Anderson pa ga je posnel ob sodelovanju spremljevalne zasedbe The New Life Band, ki so jo zastopali: Morris Pert (bobni), Ronnie Leahy (klaviature), Jo Partridge (kitara) in Barry DeSouza (tolkala). Na “Song Of Seven” so kot posebni gostje sodelovali tudi: Jack Bruce, Simon Phillips, Ian Bairnson, John Giblin, Clem Clempson in Johnny Dankworth.

“Song Of Seven”, ki je novembra 1980 izšel pri založbi Atlantic Records, se je povzpel med 40 najbolje prodajanih albumov na britanski lestvici, Anderson pa si je z njim izboril sloves cenjenega umetnika.

Ponatis albuma je remasteriziran, nanj bosta dodana dve raritetni verziji singlov, ki sta bila namenjena za ameriško tržišče. Knjižica albuma bo vsebovala nov in razširjen spremni esej ter intervju ekskluzivni z Jonom Andersonom.

Jon Anderson: “Song Of Seven”
1. For You, For Me
2. Some Are Born
3. Don’t Forget (Nostalgia)
4. Heart Of The Matter
5. Hear it
6. Everybody Loves You
7. Take Your Time
8. Days
9. Song Of Seven
10. Some Are Born (US single promo edited version)
11. Heart Of The Matter (short version)


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki