Demonical objavili prvo novo skladbo z novega albuma

0 42

Švedska death metal zasedba Demonical v obliki videospota predstavlja otvoritveno skladbo »My Kingdom Done« z novega albuma »World Domination«, ki bo izšel 23. oktobra pri založbi Agonia Records.

Album predstavlja miks novih in starih Demonical. Na šestem izdelku se predstavlja tudi nov vokalist Christofer Sätderdal, obenem pa se je v skupino vrnil bobnar Ronnie Bergerstål (2006-2011). V samem receptu ni bistvenih sprememb, tako da je izdelek še vedno brutalen in melodičen, kakor se za švedski death metal spodobi.

Skupina pravi, da so tokrat vpeljali še nekaj novih elementov, ki do sedaj še niso bili prisotni. Kar se tiče produkcije, bo ta album najbolj dinamičen in raznolik album do sedaj. Ne samo, da je bil pristop pri snemanju drugačen, temveč so tudi pri zvoku želeli zajeti energijo produkcije v stilu poznih osemdesetih in zgodnjih devetdesetih.

Album je bil posnet junija 2020 v studiih Glashuset in Sellnoise s pomočjo Johana Hjelma in Jonasa Arnberga. Miks in masterng je opravil izkušeni Karl Daniel Lidén (Bloodbath, Katatonia). Naslovnico za album pa je ustvarila Susan Wicher. 

Seznam skladb je sledeč:

  1. My Kingdom Done
  2. Hellfire Rain
  3. Aeons of Death
  4. The Thin Darkness
  5. We Stand as One
  6. Victorious
  7. Slipping Apart
  8. Calescent Punishment
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki