Kansas napovedujejo “The Absence of Presence” album!

0 98

Kansas, ultimativne progrockovske legende, napovedujejo za 26.06.2020, izid novega studijskega albuma z naslovom “The Absence of Presence”.

Kot je povedal bobnar skupine Phil Ehart, je osvežitev z novima članoma, to je klaviaturistom Tomom Brislinom in kitaristom Zakom Rizvijem obrodila sadove, skupina pa se je prav na podlagi integracije obeh novih članov znova uspela vrniti k svojemu klasičnemu zvoku in slogu. Novi album bosta ko-producirala Ehart in originalni kitarist skupine Richard Williams.

Novi album bo nasledil predhodnika “The Prelude Implicit”, ki je izšel pred štirimi leti in je nasploh veljal za prvo studijsko dejanje skupine, na katerem se, po albumu “Somewhere to Elsewhere” (2000), nahaja v vsem novo skomponirani studijski material.

Ehart dodaja, da je Zak napisal glavnino albuma “The Prelude Implicit”, pa tudi materiala za novi prihajajoči album, prav tako pa je skupina za novi album uporabila mnogo idej klaviaturista Toma Brislina. Brislin je prispeval tudi naslovno kompozicijo albuma.

Izid albuma sovpada datumsko z začetkom skupne ameriške turneje, na kateri bodo Kansas delali družbo Foreigner in Europe. Zaenkrat je potrjena ameriška turneja pod nazivom “Juke Box Heroes Tour”.

Na fotografiji: Kitarist skupine Kansas Rich Williams med nastopom, dne 02.08.2014, v nemškem Holzkirchnu (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Kansas – “The Absence Of Presence” (naslovnica albuma)

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki