Karmamoi napovedujejo ‘Orwellovski’ album “Room 101”

KARMAMOI 2021
0 35

Karmamoi – italijanski progresivni rock trio-, bo 28. 5. 2021, v samozaložbi, izdal svoj peti studijski album z naslovom “Room 101”.

“Album “Room 101”, je navdahnjen nad delom Georga Orwella “1984”, pravi skupina in nadaljuje: “Na našem albumu smo nekaj tem in konceptov iz Orwellove knjige prenesli na našo aktualnost, pri čemer smo se osredotočili na raziskovanje slabosti in šibkosti človeška uma.”

Album so posneli Karmamoi v postavi kreativnega nukleusa oziroma tria: Daniele Giovannoni (bobni, klaviature), Alex Massari (kitara) in Alessandro Cefalì (bas kitara). Na albumu so posebni gostje: Steven Wilson, kot tudi njegov klaviaturist Adam Holzman, prav tako pa je sodeloval z violino in flavto Steve Unruh iz zasedbe United Progressive Fraternity. Dodatne vokale je za album prispevala Sara Rinaldi.

Alum “Room 101″je produciral Daniele Giovannoni, v sodelovanju z Mickom Tuckerjem ter Octavio Brown, v studiu Abbey Rocchi (Rim).

Seznam skladb na albumu “Room 101” se glasi:
1. Memory Holes
2. Drop By Drop
3. Dark City
4. Zealous Man
5. Newspeak
6. Room 101
7. The New World


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki