Icon Of Sin predstavljajo video za single “Night Breed”

Frontiers Music Srl. 2021
0 11

Icon of Sin, nova brazilska heavy metalska formacija, združena ob brazilski “You Tube” senzaciji oziroma vokalistu Raphaelu Mendesu, predstavljajo glasbeni video in novi single za skladbo Night Breed, ki ga lahko predvajate spodaj. Skupina je v letošnjem februarju predstavila prvi single in video za skladbo Shadow Dancer, ki ji je sledil v začetku marca še drugi za naslovno skladbo albuma (prav tako spodaj).

Skladbe Night Breed, Icon of Sin in Shadow Dancer bodo uvrščene na prihajajoči istoimenski prvenec skupine, ki bo izšel 16. 4. 2021 pri založbi Frontiers Music Srl.

Raphael Mendes je opozoril nase leta 2016, ko ga j povabil kitarist Fabio Lima, da sodeluje z vokalom pri videu, ki je pristal na You Tubeu. Po huronskem odzivu se je odločil, da bo zagnal svoj You Tube kanal, na katerem je zaslovel s kopico vokalnih priredb. Od tod ne čudi povabilo s strani Mariusa Danielsena, ki je Mendesa vključil sodelovanje na njegovem projektu “Legend Of Valley Doom Part 2”, na katerem so z vokali sodelovalu tudi: Michael Kiske, Vinny Appice, Mark Boals, Michele Luppi in Diego Valdez. Leta 2020 je na dvignila na You Tubeu precej prahu tudi Mendesova You Tube video serija imenovana “What if Bruce Dickinson sang in other bands”. Sedaj vam je nemara že povsem jasno s katerim ikonskim pevcem je zbližana vokalna barva Raphaela Mendesa.

Mendesu so se na albumskem prvencu “Icon Of Sin” pridružili basist Caio Vidal, kitarista Sol Perez in Mateus Cantaleãno ter bobnar CJ Dubiella.

Seznam skladb na albumu “Icon Of Sin”:
1. Icon Of Sin
2. Road Rage
3. Shadow Dancer
4. Unholy Battleground
5. Nightbreed
6. Virtual Empire
7. Pandemic Euphoria
8. Clouds Over Gotham
9. Arcade Generation
10. Hagakure (Intro)
11. The Last Samurai
12. The Howling
13. Survival Instinct


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki