Katatonia predstavljajo koncertni video za skladbo “Lacquer”

foto: Ester Segarra
0 52

Katatonia, kultna švedska progresivnometalska in (bivša) doom metal zasedba, predstavljajo koncertni video za skladbo “Lacquer”, ki izhaja iz novega koncertnega albuma skupine. Ogledate si ga lahko spodaj.

Koncertni album se imenuje imenoval “Dead Air”, izšel pa je v petek 13. 11. 2020, pri založbi Peaceville Records. Repertoar 20. skladb so Katatonia sestavili po okusu zvestih privržencev skupine in obsega nekatere najbolj priljubljene kompozicije dolgožive kariere skupine. Na albumu se bodo nahajale tudi tri žive verzije skladb iz aktualnega novega albuma “City Burials”, ki so jih Katatonia posneli 20. 5. 2020 v pogojih “koronavirus” osamitve.

Dokument je posnel, miksal in inženiral David Castillo, ki je znan po dolgoletnem sodelovanju s skupino Katatonia, sam koncertni film pa je posnela posadka iz Blackbox Video.

“Dead Air”, bo torej na voljo v petek trinajstega novembra letos in dostopen v sledečih formatih: dvojni vinil, količinsko omejeni trojni CD (dva avdio CD-ja plus DVD) in digitalno.

Več podrobnosti v zvezi z “Dead Air” se nahaja TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki