Katatonia predstavljajo “Behind The Blood” koncertni video!

foto: NINA GRAD 2017
0 77

Katatonia, kultna švedska progresivnometalska in (bivša) doom metal zasedba, predstavljajo koncertni video za skladbo “Behind The Blood”, ki se bo nahajala na prihajajočem novem koncertnem albumu skupine. Ogledate si ga lahko spodaj.

Koncertni album se bo imenoval “Dead Air”, izšel pa bo 13. 11. 2020, pri založbi Peaceville Records. Repertoar 20. skladb so Katatonia sestavili po okusu zvestih privržencev skupine in obsega nekatere najbolj priljubljene kompozicije dolgožive kariere skupine. Na albumu se bodo nahajale tudi tri žive verzije skladb iz aktualnega novega albuma “City Burials”, ki so jih Katatonia posneli 20. 5. 2020 v pogojih “koronavirus” osamitve.

Dokument je posnel, miksal in inženiral David Castillo, ki je znan po dolgoletnem sodelovanju s skupino Katatonia, sam koncertni film pa je posnela posadka iz Blackbox Video.

“Dead Air”, bo torej na voljo v petek trinajstega novembra letos in dostopen v sledečih formatih: dvojni vinil, količinsko omejeni trojni CD (dva avdio CD-ja plus DVD) in digitalno.

Dead Air lahko že prednaročite!

Katatonia – “Dead Air”:
1. Lethean
2. Teargas
3. Serein
4. Deliberation
5. The Winter Of Our Passing
6. Ghost Of The Sun
7. The Racing Heart
8. Soil’s Song
9. Old Heart Falls
10. Forsaker
11. Tonight’s Music
12. In The White
13. Leaders
14. Lacquer
15. Omerta
16. My Twin
17. Unfurl
18. July
19. Evidence
20. Behind The Blood

Na fotografiji: Vokalist zasedbe Katatonia Jonas Renkse med nastopom skupine, dne 25. 7. 2017, v sklopu tolminskega festivala Metaldays na sotočju Tolminke in Soče (RockLine fotoarhiv 2006-2020, foto: Nina Grad, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki