Katatonia predstavljajo “The Winter Of Our Passing” single!

0 94

Katatonia, švedska melanholična progresivna art rock senzacija, predstavlja single za novo skladbo “The Winter Of Our Passing”, ki jo lahko v celoti poslušate spodaj.

The Winter Of Our Passing se bo nahajala na prihajajočem novem studijskem albumu “City Burials”, ki izide na jutrišnji petek, dne 24.04.2020, pri založbi Peaceville Records.

“The Winter Of Our Passing” je tako, po skladbah “Lacquer”, ki so jo predstavili januarja in “Behind The Blood”, predstavljeno v letošnjem marcu, že tretja nova skladba, ki jo je skupina izbrala vsled promocije naslednika albuma “The Fall Of Hearts” (2016).

Vokalist zasedbe Katatonia Jonas Renkse je pospremil vsebino skladbe “The Winter Of Our Passing” s sledečim komentarjem: “The Winter Of Our Passing je koncizna skladba, ki združuje elemente elektronske glasbe s klasičnim refrenskim napevom zasedbe Katatonia. Skladba govori o vdaji posameznika in njegovem sprejemanju bivanja v temi.”

Album “City Burials” bo izšel v formatih CD, kot razširjeni “mediabook” CD – z dvema dodatnima skladbama, nadalje kot črni in rdeči vinil, prav tako pa tudi na vseh digitalnih platformah.

Album je inženiral Karl Daniel Lidén, za miks in masterizacijo albuma je poskrbel Jacob Hansen. 

Naslovnico za album je prispeval Lasse Hoile.

Seznam skladb na albumu “City Burials”:
1. Heart Set To Divide
2. Behind The Blood
3. Lacquer 
4. Rein
5. The Winter Of Our Passing
6. Vanishers
7. City Glaciers
8. Flicker
9. Lachesis
10. Neon Epitaph
11. Untrodden
12. Closing Of The Sky (Bonus)
13. Fighters (Bonus)

Na fotografiji: Vokalist zasedbe Katatonia Jonas Renkse med nastopom skupine, dne 25.07.2017, v sklopu tolminskega festivala Metaldays na sotočju Tolminke in Soče (RockLine fotoarhiv 2006-2020 (foto: Nina Grad), vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Katatonia – The Winter Of Our Darkness (uradni zvočni nosilec)
Katatonia – “City Burials” (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki