Godsticks predstavljajo “Victim” video in single!

0 67

Godsticks, velški progresivnorockovski kvartet, predstavlja novi video in single za skladbo “Victim”, ki se nahaja na aktualnem in zadnjem studijskem albumu “Inescapable”. Ta je izšel v lanskem letu pri založbi Kscope Records.

Video lahko v celoti predvajate spodaj.

“Vsi v skupini smo zedinjeni ob dejstvu, da je ta skladba naš albumski favorit”, pravi pevec in kitarist skupine Darran Charles. “V skladbi vlada definitivni razvoj iz lahkotne začetne atmosferičnosti, do zelo temačne vibracije, kar je predstavljalo z vidika komponiranja za nas velik izziv”, dodaja Darran in nadaljuje, “Vendar smo bili zato nagrajeni. Kar se osebne plati tiče, gre za spopad v notranjosti posameznika, ko se sooča s stvarmi v življenju, ki mu niso po godu. Predstavljajte si osebo, ki bi radi postali, a je tudi proces sprememb, ki so za to potrebne zelo boleč, ko se soočaš z izgubami!”

Video je režiral George Laycock (Black Tide Audio), ki je režiral tudi video za skladbo Denigrate (tega so Godsticks izdali v lanskem novembru) in je skupina z njegovim delom zelo zadovoljna.


Godsticks – Victim (uradni video)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki