Kitarist Cannibal Corpse aretiran zaradi vloma in napada na policaja

0 402

Pat O’Brien, kitarist zasedbe Cannibal Corpse, je bil po navedbah medijev ABC in WFLA aretiran po tem, ko je vlomil v hišo, v kateri sta bili doma dve osebi.

Pred vlomom je v hiši O’Briena zagorelo zaradi razstreliva, ki ga je hranil doma. O’Brien je iz hiše pobegnil ter vlomil v eno izmed sosednih hiš, v kateri sta bili doma dve osebi. Po vlomu je ena izmed žrtev skušala O’Briena napotiti ven iz hiše, vendar se je O’Brien uprl ter odrinil vpleteno žensko, nato pa zbežal na dvorišče za hišo.

V času požara na njegovem domu so policisti prejeli klic, da je O’Brien vlomil v hišo. Policisti so po prejetju klica našli O’Briena, ki se je skrival za ograjo. O’Brien se je upiral aretaciji in napadel enega izmed policajev z nožem. Policija je O’Briena onesposobila z elektrošokerjem. Pat O’Brien je bil obtožen napada na policista s smrtonosnim orožjem ter vloma v hišo.

Medtem je medijska hiša ABC povedala, da policija še ni razkrila ali sta požar in vlom povezana, zato se čaka še nadaljnje informacije.

Pat O’Brien, dolgoletni kitarist zasedbe Cannibal Corpse, naj bi s svojo zasedbo spremljal Slayer na poslovilni ameriški turneji.

Na fotografiji: Pat O’Brien med nastopom Cannibal Corpse v Tolmina v sklopu festivalu Metaldays 2018.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki
X