KK’s Priest predstavljajo single “Brothers Of The Road”

KK's Priest 2021
0 42

KK’s Priest – novi heavy metal projekt, ki ga je v lanskem februarju zagnal nekdanji član Judast Priest K. K. Downing, predstavljajo tretji single s prihajajočega studijskega prvenca “Sermons Of The Sinner” in sicer za skladbo Brothers Of The Road. Sredi maja je skupina predstavila prvi single (in video) za skladbo Hellifire Thunderbolt, ki sta ji junija sledila single in video za naslovno skladbo albuma (obe spodaj).

“Sermons of the Sinner” je že mogoče prednaročiti. Spodaj je na voljo naslovnica albuma. Prav tako je znan seznam skladb.

Ob K. K. Downingu na kitari zastopajo preostanek postave KK’s Priest sledeči glasbeniki: znameniti “dežurni gasilec požarov” oziroma med letoma 1994 in 2002 nadomestni in bivši Judas Priest vokalist Tim Ripper Owens, kitarist AJ Mills (Hostile), basist Tony Newton (Voodoo Six) ter bobnar Sean Elg (Deathriders, Cage). Nekdanji Judas Priest bobnar Leslie Binks, ki bi moral sodelovati s KK’s Priest – tako je bilo namreč dogovorjeno in zamišljeno že od vsega začetka, se je moral sodelovanju na albumu odpovedati, saj si je v času pred snemanjem zvil zapestje. Bo pa Binks sodeloval s skupino na turnejah v vlogi posebnega koncertnega gosta.

Prvenec skupine bo izšel 20. 8. 2021 pri Explorer1 Music Group.

Seznam skladb na albumu “Sermons of the Sinner” se glasi:
01. Incarnation
02. Hellfire Thunderbolt
03. Sermons Of The Sinner
04. Sacerdote Y Diablo
05. Raise Your Fists
06. Brothers Of The Road
07. Metal Through And Through
08. Wild And Free
09. Hail For The Priest
10. Return Of The Sentinel


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki