Kontinuum predstavljajo video in novi single “Hjartavél”

foto: Lilja Draumland
0 34

Kontinuum, islandski ambientalni rockerji, predstavljajo po treh letih prvo svežo avtorsko glasbo za novi single Hjartavél, ki mu lahko prisluhnete spodaj. Single je opremljen tudi z besedilnim videom.

Čeprav ni trenutno na razpolago več informacij, namiguje skupina v spodnji izjavi, da se bo na horizontu v kratkem pojavilo še več nove glasbe, ki bo našla svoje mesto na nasledniku albuma “No Need To Reason”, ki je izšel leta 2018.

“‘Hjartavél’ je prvi premik po vstopu v nov krog,” pravi skupina in dodaja: “Kot je dobro znano tudi vsem drugim glasbenim umetnikom, je bil po pandemiji potreben čas, da so se srca znova napolnila s kreativno svežino. Navdih smo črpali iz del Einarja Jónsona, naš zvočni inženir Jón Dal pa je uspel ustvariti nekaj novega, nekaj povsem drugačnega. Zgradili smo naše srce.”

Kontinuum so:
Birgir Thorgeirsson
Engilbert Hauksson
Ingi Þór Pálsson
Erik Qvick
Thorlakur Thor

Več o Kontinuum:
https://www.facebook.com/kontinuumice
https://www.instagram.com/KontinuumCult
https://www.youtube.com/kontinuumcult
https://twitter.com/Kontinuum_ICE


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki