Iron Maiden predstavljajo krajši film o nastajanju novega albuma “Senjutsu”

BMG 2021
0 131

Iron Maiden predstavljajo krajši film o nastajanju njihovega povsem novega studijskega albuma “Senjutsu”, ki je bil posnet v pariškem studiu Guillaume Tell, kjer je skupina posnela tudi predhodnik “Book Of Souls” (2015). V filmu se pojavljajo kratki posnetki s komentarji basista Stevea Harrisa, pevca Brucea Dickinsona in dololetnega producenta skupine Kevina Shirleya, ki so spregovorili nekaj besed o novem albumu. Film se nahaja spodaj.

“To je bila zelo, zelo dobra izkušnja”, pravi Bruce Dickinson in nadaljuje: “Menim, da je to boljši album od “Book Of Souls” in to mislim resno. Celega še nisem preposlušal, sem pa ravno v fazi, ko to počnem.”

Dickinson dodaja: “Mislim da je to bolj kompleksen album od “Book Of Souls”. Če že ne drugega, je zagotovo bolj variabilen in razgiban. In menim, da prinaša nekaj genialnih presenečenj. Ena ali dve skladbi pa sta tudi takšni da bodo ljudje ob slišanem dejali: “Huh? Ali so to res Iron Maiden?”

Skupina je v letošnjem juliju predstavila podrobnosti novega albuma “Senjutsu”, ki ga lahko že prednaročite.

DVa dni prej, točneje 15. 7. 2021, je skupina predstavila prvi single za skladbo Writing On The Wall, ki jo spremlja spektakularni animirani video (spodaj).


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki