Kot kaže se obeta nov AC/DC studijski album

0 365

Kot kaže, je Brian Johnson potrdil, da bo nastopil na novem AC/DC studijskem albumu. Govorice o le-tem krožijo že kar nekaj časa, sploh pa ko so ga slikali skupaj z bobnarjem Philom Ruddom in kitaristoma Angusom in Steviejem Youngom pred Warehouse Studios v kanadskem Vancouvru. Ko so se pojavile fotografije, se je predvidevalo, da sta tako Rudd kot Johnson spet v skupini in da le-ta snema, ali pa se pripravlja na nov album. Po nekih predvidevanjih naj bi tudi Angus bodoči album posvetil svojemu pokojnemu bratu.

Medtem ko čakamo, da bodo AC/DC uradno sporočili novice o novem albumu, pa je ameriška metal skupina Terrorizer ob vrnitvi iz evropske turneje, srečala Briana na letališču na Floridi. O svojem dogodku so na socialnih omrežjih zapisali: “Po dolgem letu domov, smo danes na letališču srečali Briana Johnsona iz AC/DC in ga vprašali, če je res, kar pravijo govorice, da bo nastopil na novem AC/DC albumu in nam je odgovoril ‘ja’ in da mu je že ‘dovolj zanikanja’. Kako lepo presenčenje ob koncu turneje.”

Vse odkar se je pred dobrimi dvemi leti končala turneja za 2014 izdani album ‘Rock Or Bust’ – najbolj tubulentna v zgodovini skupine, katero je izmučen predčasno zapustil soustanovitelj Malcolm Young in kasneje tudi umrl, zapustili pa so skupino tudi Johnson, Rudd in basist Cliff Williams, se oboževalci sprašujejo, ali preostalemu edinemu ustanovnemu članu, Angusu Youngu uspelo ohraniti skupino pri življenju ali je to konec.

Johnson je bil prisiljen zapustiti AC/DC na sredi turneje zaradi hudega primera izgube sluha in ga je kasneje zamenjal frontman legendarnih Guns’n’Roses, Axl Rose, Williams pa se je odločil končati kariero na koncu turneje.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki