Krokus potrdili nastop na sledeči izdaji festivala Bang Your Head!!!

Aleš Podbrežnik
0 126

Krokus, švicarske hard rock legende, so po Dark Tranquillity in Stormwarrior, še tretja skupina, ki jo je potrdil organizator prihodnje izdaje tradicionalnega nemškega Bang Your Head!!! festivala.

Bang Your Head!!! se bo v prihodnjem letu odvijal tam, kot vedno. Na prizorišču Messegelände mesta Balingen in sicer med 11.07.2019 ter 13.07.2019!

Medtem je že stekla early bird prodaja festivalsih vstopnic in če ste pri tem tudi sami dovolj hitri, prodorni in vestni, se lahko povsem “gratis” dokopljete do uradne festivalske majice. Uporabna povezava TUKAJ!

Organizator bo v kratkem potrdil tudi več nastopajočih  izvajalcev, ki bodo zastopali program prihodnje izdaje festivala.

Pred dnevi so Krokus uradno naznanili, da se bodo v prihodnjem letu odpravili na svojo zadnjo in hkrati poslovilno turnejo, potem pa se bodo nepreklicno glasbeno upokojili. Več o tem lahko preberete TUKAJ!

Na fotografiji: Pevec Marc Storace ter kitarist Fernando Von Arp, med koncertnim nastopom skupine Krokus, dne 15.07.2010, v sklopu festivala Bang Your Head!!! v nemškem mestu Balingen (RockLine fotoarhiv 2006-2018, vse pravice pridržane). Celotno recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ!

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki