The Three Tremors predstavljajo novo skladbo

0 90

Projekt The Three Tremors, v kateri so združili moči trije vrhunski ameriški pevci iz sveta metala in sicer Tim “Ripper” Owens (Judas Prierst, Iced Earth, Y. J.  Malmsteen), Harry “The Tyrant” Conklin (Jag Panzer) ter Sean “The Hell Destroyer” Peck (Cage, Denner/Shermann, Death Dealer), predstavlja novo skladbo “When The Last Scream Fades”, ki ji lahko prisluhnete spodaj.

Skladba “When The Last Scream Fades” se bo nahajala na istoimenskem studijskem albumu projekta. 

S tremi pevci so na albumu sodelovali kitarista Dave Garcia in Casey Trask, basist Alex Pickard ter bobnar Sean Elg.

Naslovnico za album je ustvaril Marc Sasso, ki je pred tem ustvarjal naslovnice za zasedbe kot mdr: Dio, Halford, Adrenaline Mob in Death Dealer.

Seznam skladb na albumu “The Three Tremors” je sledeč:

01. Invaders From The Sky
02. Bullets For The Damned
03. When The Last Scream Fades
04. Wrath Of Asgard
05. The Cause
06. King Of The Monsters
07. The Pit Shows No Mercy
08. Sonic Suicide
09. Fly Or Die
10. Lust Of The Blade
11. Speed To Burn
12. The Three Tremors (dodatna skladba)

The Three Tremors je bila sprva ideja za podoben projekt, ki ga je želel leta 2000 zagnati Bruce Dickinson. Poleg njega naj bi sodelvoaal še Rob Halford in Geoff Tate, a so se načrti za zagon le tega kasneje sfižili. Na alumu naj bi sodeloval tudi Roy “Z” Ramirez, sicer Dickinsonov takratni kitarist. Dickinson je torej Owensu, Conklinu in Packu, dovolil uporabo tega imena.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki