Lacuna Coil predstavljajo video “Apocalypse” s prihajajočega koncertnega dokumenta!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2016
0 33

Lacuna Coil, italijanski metalci, bodo 25. 6. 2021 izdali pri založbi Century Media Records novi koncertni album z naslovom “Live From The Apocalypse”.

“Live From The Apocalypse” izvira iz posebnega koncerta, ki je bil v času “pandemije” predvajan na medmrežju. Na tem nastopu septembra 2020 je skupina v celoti izvedla svoj najnovejši studijski album “Black Anima”.

Koncertni album bo dosegljiv v več različnih formatih (LP, CD z dodatnim DVD-jem, digitalno). Sredi letošnjega aprila so Lacuna Coil že predstavili prvi koncertni video za skladbo Bad Things, ki izvira iz tega koncerta, temu pa sledi še video za skladbo Apocalypse. Oba videa se nahajata spodaj.

“Live From The Apocalypse” bo dostopen v več različnih formatih in ga lahko že prednaročite.

Seznam skladb na “Live From The Apocalypse” se gasli:
01. Anima Nera
02. Sword Of Anger
03. Save Me
04. Now Or Never
05. Reckless
06. Through The Flames
07. Apocalypse
08. Black Feathers
09. Under The Surface
10. The End Is All I Can See
11. Veneficium
12. Black Dried Up Heart
13. Bad Things
14. Layers Of Time
15. Black Anima
16. Save Me (Apocalypse Version)

Na fotografiji: Pevka Christina Scabbia, med nastopom Lacuna Coil 26.11.2016 v italijanskem Pordenonu (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki