Tuff z jubilejnim ponatisom albuma “What Comes Around Goes Around”

TUFF 1991
0 26

Tuff – arizonski glam metalci, ki so nastali leta 1985 v mestu Phoenix-, so 30. obletnico izida svojega klasičnega albuma počastili z njegovim ponatisom! Album, ki je originalno izšel 14. 5. 1991 in je v fizičnih formatih že davno tega nedosegljiv v trgovinah nosilcev zvoka, so ponatisnili pri založbi Rhino Entertainment, podružnici Warner Music Group, ki je uspela v zvezi s tem doseči sporazum z RLS Records. Album je doživel ob tej priložnosti tudi zvočni remiks in remasterizacijo.

Ponatis bo tako dostopen v formatih CD in vinil, vseh deset skladb albuma, pa je remasteriziral Paul Tavenner. Vinilni format je dostopen v različnih barvnih varietetah, izid spremlja tudi obilna informativna knjižica, ki je bogato založena tudi z arhivskimi fotografijami, besedili in spremno besedo.

“What Comes Around Goes Around” se je ob izidu prodal v zavidljivi številki, ki je presegala 100.000 izvodov, album pa je nosil na krilih udarni hit za single “I Hate Kissing You Goodbye”, ki je na MTV-jevi lestvici “Dial MTV” zasedel tretje mesto, pa tudi skladbi “So Many Seasons” in “All New Generation.” Ko so izvodi albuma na tržišču pošli, se je ta v krogu zbirateljev prodajal na dražbah po visokih cenah, ki so dosegale tudi preko 100$ (za CD) ali preko 200$ (za vinil).

Album “What Comes Around Goes Around” je produciral z Grammyjem ovenčani Howard Benson (Santana, Kelly Clarkson, My Chemical Romance).

Za več informacij kje in kako nabaviti ponatis albuma “What Comes Around Goes Around” občiščite TuffCds.com.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki