Laibach z novim videom za skladbo The Lonely Goatherd

0 493

Zasedba Laibach predstavlja novi videospot za skladbo The Lonely Goatherd, ki je hkrati del njihovega prihajajočega albuma z naslovom The Sound of Music.

V videu, ki ga je režiral Sašo Podgoršek, poleg Milana Frasa, ki se predstavi v vlogi osamljenega pastirja, nastopijo tudi gostujoči vokalist Boris Benko v vlogi lovca in prisrčne deklice, ki usklajeno izvajajo enostavno plesno koreografijo. Zgodba, ki jo pripoveduje video, brez dvoma zbudi domišljijo.

The Lonely Goatherd pripoveduje igrivo zgodbo pastirja, katerega jodlanje je slišati od daleč, in ki se zaljubi v dekle v svetlo rožnatem plašču, jodlanju pa se pridruži tudi njena mama.

Video zasedbe Laibach, seveda, ponuja možnost nekoliko ali pa popolnoma drugačne interpetacije.

Album bo uradno izšel 23. novembra, prednaročila pa so že mogoča v spletni trgovini založbe Nika Records, kjer najdete tudi podrobnejši opis albuma.

 1. The Sound of Music
 2. Climb Ev’ry Mountain
 3. Do-Re-Mi
 4. Edelweiss
 5. Favorite Things
 6. Lonely Goatherd
 7. Sixteen Going On Seventeen
 8. So Long, Farewell
 9. Maria / Korea
 10. Arirang
 11. The Sound of Gayageum
 12. Welcome Speech

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki