Lionheart predstavljajo video in single “30 Years” s prihajajočega ponatisa albuma “Second Nature”

LIONHEART 2018 (promo/press)
1 62

Lionheart, britanski hard rock/AOR veterani bodo 21. 1. 2022, pri založbi Metalville Records ponovno izdali svovj studijski album “Second Nature”, ki je originalno izšel leta 2017. Ponatis albuma bo v celoti remasteriziran, nanj pa bosta dodani še dve skladbi in kot kaže, bo izdan le v CD formatu. Lahko ga že prednaročite.

Vsled njegove promocije predstavlja skupina video in single za skladbo 30 Years, ki ji lahko prisluhnete spodaj.

“Second Nature” je izšel leta 2017 le na japonskem trgu (založba King Records), ter Evropskem (založba AOR Heaven). Sedaj bo dosegljiv globalno. Po prekinitvi pogodbe z založbo AOR Heaven, je album čudežno izginil iz prodajne ponudbe na evropskem trgu.

Japonska verzija prvotne izdaje albuma je vsebovala eno skladbo več. Za razliko od evropske verzije albuma s skupno trinajstimi skladbami (album vsebuje sicer intro in outro), se nahaja na japonski verziji albuma tudi skladba Paperback Writer, ki ni priredba The Beatles, pač pa avtorska kompozicija pevca Leeja Smalla. Glede na trenutno skopost informacij vezanih na ponatis, je mogoče zaenkrat le (z veliko verjetnostjo) sklepati, da bo Paperback Writer ena izmed obeh dodatnih skladb, ki bosta uvrščeni na ponatis albuma.

Lonheart so:
Dennis Stratton – nekdanji kitarist zasedbe Iron Maiden
Steve Mann – trenutni kitarist in klaviaturist Michaela Schenkerja
Rocky Newton – nekdanji basist in spremljevalni vokalist zasedbe McAuley Schenker Group
Clive Edwards – nekdanji bobnar pri UFO, Wild Horses in Uli Jon Rothu
Lee Small – nekdanji vokalist zasedb Shy, Surveillance in projekta Phenomena

Uradni Facebook profil skupine!


1 Comment
  1. Matija says

    Hehe, dozdeva se mi, da je Stratton besedilo napisal.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki