Lord Of The Lost sklepajo letošnje leto z izidom albuma “Blood & Glitter”

VDPictures 2022
0 97

Lord Of The Lost, vroči nemški med-žanrski vizionarji, so sklenili leto 2022 z izidom svojega novega in skupno osmega albuma kariere imenovanega “Blood & Glitter”, ki je izšel pri avstrijski založbi Napalm Records. Svojo kopijo albuma lahko naročite TUKAJ.

Po ekstenzivni turneji, kjer so nastopali mdr. tudi kot posebni gostje na koncertih Iron Maiden ter po odlično sprejetem prejšnjem albumu “Judas”, se je skupina za novi album popolnoma preobrazila. Potem ko se je na preteklih albumih zatekala k mitološkim in teološkim tematikam, se na albumu “Blood And Glitter” Lord Of The Lost spogledujejo z estetiko glam rock šminkanja sedemdesetih, ki je kombinirana z zvokom skupin osemdesetih, ki so kombinirale elektroniko, ‘goth rock’ in ‘new wave’, pri čemer pa ostajajo Lord Of The Lost še naprej zvesti elementom metala.

Album je bil deloma posnet v hamburškem studiu Chameleon, deloma pa v helsinškem studiu Sonic Pump, kjer je potekala tudi njegova produkcija. Po gromoglasnih naznanilih promocijskih tekstov vezanih na novi album, naj bi bil “Blood & Glitter” 100% Lord Of The Lost album – drugačen, kot po navadi, ki pa združuje vse kar Lord Of The Lost dejansko so!

Seznam skladb:
1. Blood & Glitter
2. Leave Your Hate In The Comments
3. Absolute Attitude
4. The Future Of A Past Life
5. No Respect For Disrespect
6. Reset The Preset
7. Destruction Manual
8. Dead End
9. Leaving The Planet Earth
10. Forever Lost
11. Save Our Souls
12. One Last Song
13. The Look (Roxette Cover)

Zasedba:
Chris Harms – vokal, kitara
Pi Stoffers – kitara
Class Grenayde – bas kitara
Gared Dirge – klavir, sintetizatorji, tolkala, kitara
Niklas Kahl – bobni


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki