Loudness predstavljajo video in single “Tengoku No Tobira (Heaven’s Door)”

LOUDNESS 2022 (press/promo)
0 40

Loudness, znamenite japonske heavy metal legende, so svoj zadnji studijski album “Sunburst”, ki je v lanskem decembru izšel le na Japonskem, izdali tudi na mednarodnem tržišču – za kar so poskrbeli sredi letošnjega poletja pri nemški založbi earMUSIC.

Spodaj lahko preverite video in single za skladbo Tengoku No Tobira (Heaven’s Door), ki izhaja iz pričujočega novega albuma skupine.

Loundess veljajo danes za kultno, če ne kar fosilno heavy metal utrdbo iz Japonske, ki je v več kot 40 letni karieri izdala kopico albumov in EP-jev, pri čemer je “Sunburst” že 29. studijski album skupine.

“Sunburst” pa je obenem tudi nasploh prvi album, ki je za Loudness v dolgoživi karieri skupine, kar dvojni.

Šestnajst novih skladb zastopata klasični Loudness zvok in slog, večino skladb pa je skomponiral za novi album kitarist Akira Takasaki. Loudness so se tokrat odločili, da odpojejo večino pesmi v Japonskem jeziku, s čimer so se na albumu poklonili svojemu izvoru in poreklu.

Album je zaenkrat dostopen kot dvojni ‘digipak’ CD in digitalno.

Seznam skladb:
CD 1:
1. Rising Sun
2. OEOEO
3. Yamato Damashii
4. Kaso Genjitsu (Virtual Reality)
5. Crazy World
6. Stand Or Fall
7. The Sanzu River
8. Nihon No Kokoro (The Heart Of Japan)

CD 2:
1. Kagayakeru 80’s (Shining 80’s)
2. Emerald No Umi (Emerald Ocean)
3. Tengoku No Tobira (Heaven’s Door)
4. All Will Be Fine With You
5. Fire In The Sky
6. Hunger For More
7. The Nakigara
8. Wonderland

Loudness se bodo 15. 4. 2023 zglasili tudi v ljubljanskem Orto baru! Gre za koncert, ki je bil nekajkrat prestavljen zaradi ‘pandemičnih scenarijev’.


https://www.youtube.com/watch?v=ETpm_9_mcLc
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki