Lzzy Hale v obuvalu Erika Grönwalla za preostanek Skid Row turneje po ZDA!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2013
0 73

Skid Row, ikone glam metala osemdesetih, zares nimajo posebne sreče s stabilnostjo postave, kar se opravljanja vokalnih dolžnosti tiče.

Potem, ko so leta 2022 izdali z vrhunskim Erikom Grönwallom odličen album “The Gang’s All Here”, se je skupina podala tudi v letošnjem letu na severnoameriško turnejo. V tem obdobju so oboževalci skupine Erika sprejeli in vzeli za del Skid Row postave, čeprav je jasno da ostaja obuvalo po Sebastianu Bachu, pravzaprav skorajda kot po pravilu vselej preširoko. Vendar pa je bil Erik, ki se je Skid Row pridružil marca 2022, prisiljen sprejeti težko odločitev in postaviti svoje zdravje na prioritetno mesto.

Tako je sklenil, da zapusti skupino pred iztekom severnoameriške turneje – do konca so ostali vsega trije koncerti, v zvezi s čimer je podal uradno izjavo (spodaj se nahaja izvirnik).

Skupina se je za preostanek turneje povezala kar s Halestorm pevko Lzzy Hale, ki bo prevzela vokalne dolžnosti.

Kot je znano boleha Erik že lep čas za levkemijo, zato je njegov imunski sistem precej skrhan in na nenehnem udaru.

Na fotografiji: Erik Grönwall med nastopom H.E.A.T. 12. 7. 2013 v sklopu nemškega festivala Bang Your Head!!! v mestu Balingen (RockLine fotoarhiv 2006-2024, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki