Marduk predstavljajo video in single “Shovel Beats Sceptre”

Marduk 2023 (via Facebook)
0 25

Marduk, švedske black metal legende, bodo 1. 9. 2023 izdali svoj petnajsti studijski album z naslovom “Memento Mori”. Izid je napovedan pri založbi Century Media Records.

Spodaj lahko preverite drugi single Shovel Beats Sceptre, ki bo vključen na prihajajoči novi album skupine in ga spremlja tudi uradni glasbeni video v režiji Claudia Marina. Skupina je v začetku julija 2023 napovedala novi album s prvim singlom Blood Of The Funeral.

Vse od svojih začetkov, to je zgodnjih devetdesetih, ko so začeli z delovanjem, sodijo Marduk med najbolj vplivne black metalske zasedbe. Z diskografskim opusom, ki je razpet nad tri dekade delovanja, je skupina ohranjala pozicijo brezkompromisno agresivne glasbe, s katero je pridobila legije privržencev po vsem svetu.

Tudi album “Memento Mori” obljublja, da bodo Marduk z njim odprli še eno prelomno poglavje v slikoviti karieri skupine, ki jih postavlja za resnične legende žanra.

Album “Memento Mori” lahko že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “Memento Mori” je sledeč:
1. Memento Mori
2. Heart Of The Funeral
3. Blood Of The Funeral
4. Shovel Beats Sceptre
5. Charlatan
6. Coffin Carol
7. Marching Bones
8. Year Of The Maggot
9. Red Tree Of Blood
10. As We Are

Marduk so:
Daniel Rostén – vokal
Morgan Hakansson – kitara
Devo Andersson – bas kitara
Simon Schilling – bobni

#MARDUK #SHOVELBEATSSCEPTRE #MEMENTOMORI #BLACKMETAL


Marduk – “Memento Mori” (Century Media Records, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki