Marillion napovedujejo z videom “Seasons End” novi koncertni album!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2018
0 45

Marillion, britanski progresivnorockovski prvaki, so objavili koncertni video naslovne skladbe svoje albumske klasike “Seasons End” iz leta 1989, ki izhaja iz njihovega nastopa v velškem Cardiffu novembra 2019, in ga lahko predvajate spodaj.

Ta koncertna verzija skladbe Seasons End se bo namreč nahajala na prihajajočem novem koncertnem dokumentu skupine z naslovom “With Friends At St. David’s”, ki bo izšel 28. 5. 2021 pri založbi earMusic.

Koncertni nastop v Cardiffu so Marillion izvedli v sklopu svoje turneje imenovane “Friends From The Orchestra Tour”, na kateri so združili moči z godalnim kvartetom In Praise of Folly ter glasbenikoma Samom Morrisem (francoski rog) in Emmo Halnan (flavta). Na tej turneji so Marillion izvajali svoje klasike v prearanžiranih, to je orkestralnih verzijah.

“With Friends At St. David’s” bo dostopen kot CD digipak, trojni 180 gramski vinil, količinsko omejeni barvni trojni vinil (transparentno vijolična bara), DVD in Blu-ray. Spodaj se nahajata tudi naslovnica in seznam skladb. Prednaročila za album stečejo danes, 17. 3. 2021, ob drugi uri popoldan.

Marillion: “With Friends At St. David’s”
1. Gaza
2. Beyond You
3. Seasons End
4. Estonia
5. The Hollow Man
6. The New Kings
7. The Sky Above The Rain
8. Zeperated Out
9. Ocean Cloud
10, Fantastic Place
11. This Strange Engine
dodatni video material:
1. Man Of 1000 Faces (Live In Paris)
2. Estonia (Promo Film)
3. You’re Gone (Live In Kensington) – samo Blu-ray
4. Power (Live In Kensington) – samo Blu-ray
5A Collection (Live In Kensington) – samo Blu-ray
6.Making Friends (Documentary) – samo Blu-ray

Na fotografiji: Marillion med koncertnim nastopom 8. 12. 2018, v češkem Brnu (Sono Centrum) – RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preverite TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki