Marillion so razodeli naslove vseh skladb novega albuma “An Hour Before It’s Dark”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2017
0 52

Marillion, famozni britanski art in progresivni rockerji, se v začetku prihodnjega leta vračajo na prizorišče s povsem novim studijskim albumom, ki so ga naslovili kot “An Hour Before It’s Dark”.

Skupina je razodela naslove skladb novega albuma, v zvezi s tem pa podala sledečo uradno izjavo: “Snemanje albuma je sedaj zaključeno, material pa potuje v roke Michaela Hunterja, ki bo v prihajajočih dneh opravil miks. Zbirka skladb nagovarja zelo močno. Vseh pet v naši ekipi je zelo navdušenih nad tem kar smo ustvarili, Lucy (Lucy Jordache – menedžerka skupine, op. p.), pa pravi v zvezi s tem, da novi material ‘premaga’ album “F.E.A.R.”. Resnična pohvala.”

Marillon nadaljujejo: “Pravega vrstnega reda novih sladb še ne moremo 100% potrditi, ta čas pa vam z veseljem predstavljamo naslove skladb., ki so:
1. Be Hard On Yourself  
2. Murder Machines
3. Reprogram the Gene
4. The Crow and the Nightingale
5. Sierra Leone
6. Care”

Skupina pravi da bo skladbo Be Hard On Yourself zagotovo izvajala na prihajajoči britanski turneji, skladbo pa bodo “v naprej” prejeli (v obliki mp3-ja) vsi tisti, ki so album kupili s prednaročilom. Marillion dodajajo še, da ne glede na to, da bo album zaključen v letošnjem oktobru, ga je nemogoče izdati prej, kot v začetku prihodnjega leta. Vzrok tiči v tem, da imajo mnogi izvajalci, vključno z Marillion trenutno izredne težave s samim tiskom zvočnih nosilcev, kar se vleče tudi po več mesecev.

Na fotografiji: Steve Hogarth, med nastopom Marillion 29. 7. 2017 v sklopu nemškega festivala Rock of Ages v kraju Seebron (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki