Obscura predstavljajo single in video “Devoured Usurper”

NUCLEAR BLAST RECORDS 2021
0 31

Obscura, nemški tehnični death in progresivni metalci iz mesta Landshut, ki so sredi letošnjega junija najavili, da bo njihov novi studijski album “A Valediction” izšel 19. 11. 2021 pri nemški založbi Nuclear Blast Records, predstavljajo tretji video in single za skladbo Devoured Usurper. Prvi video in single za skladbo Solaris so Obscura predstavili v letošnjem juliju, ki mu je sledil v letošnjem avgustu drugi single za naslovno skladbo albuma. Vse tri videe in single, ki jih je režiral Mirko Witzki, lahko preverite spodaj.

“A Valediction”, ki ga lahko že prednaročite, je miksal in masteriziral priznani tonski mojster in producent Fredrik Nordström v švedskem Gothenburgu, za produkcijo pa je poskrbel šef skupine Obscura Steffen Kummerer.

Že pred časom je Kummerer pospremil najavo novega albuma s sledečim komentarjemi: “A Valediction” razgrinja Obscuro v njeni najčistejši glasbeno izrazni obliki in predstavlja skupino na poti k novim vrhuncem artizma. Tokratna neposrednost se veže na bolj osebno izpovedni dotik.”

Naslovnico za album je ustvaril Eliran Kantor. Na njem je enajst skladb v sledečem vrstnem redu:
1. Forsaken
2. Solaris
3. A Valediction
4. When Stars Collide (feat. Björn “Speed” Strid)
5. In Unity
6. Devoured Usurper
7. The Beyond
8. Orbital Elements II
9. The Neuromancer
10. In Adversity
11. Heritage

Obscura so:
Steffen Kummerer – vokal, kitara
Christian Münzner – kitara
Jeroen Paul Thesseling – bas kitara
David Diepold – bobni


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki