The Rolling Stones predstavljajo video za single “Living In The Heart Of Love”

foto: ANDREW TIMMONS 2020
0 95

The Rolling Stones predstavljajo video za skladbo Living In The Heart Of Love. Gre za prvo izmed devetih neizdanih skladb, ki se bodo znašle na ponatisu albuma “Tattoo You”, ki izide v osveženi zvočni podobi 22. 10. 2021, pri založbi Universal Music, s čimer bo skupina obeležila 40 let, ki so se urno obrnila od njegovega uradnega izida.

Video za Living In The Heart Of Love je bil posnet v Parizu, za njegovo režijo pa je poskrbel Charles Mehling, ki je v karieri med drugim sodeloval z izvajalci, kot so: Olly Murs, The Stereophonics, Keith Urban in The Charlatans. Glavni igralki v videu Marguerite Thiam in Nailia Harzoune sta živahni prijateljici, ki brezbrižno uživata v nočnem življenju neonskih luči in blišča pariških ulic, kjer se razvajata s serijo “shot-ov”, cigaret ter plesanjem po klubih, kamor običajni plebs nima vstopa.   

Ta video je tudi prva izdaja skupine po smrti bobnarja Charlie-ja Wattsa pretekli mesec, video pa sklene sporočilo: “Charlie is my darling”, kar je referenca na istoimenski The Rolling Stones dokumentarec iz leta 1966.

Skupina je v ponedeljek 20. 9. 2021 odigrala svoj prvi koncert, ki ga je posvetila preminulemu bobnarju. Koncert se je zgodil na prizorišču Gillette Stadium v ameriškem mestu Foxborough, organiziral pa ga je lastnik ekipe New England Patriots Robert Kraft. Šlo je za privatno prireditev na kateri se je zbrala druščina 300 povabljenih ljudi.

Uradna severnoameriška turneja s trinajstimi koncerti skupine se prične 26. 9. 2021 v mestu St. Louis.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki