Marillion so razodeli podrobnosti novega albuma “An Hour Before It’s Dark”

foto: Anne-Marie Forker (2021)
0 39

Marillion, britanski art rock in progresivnorockovski odličniki, so obelodanili, da bo njihov novi studijski album “An Hour Before It’s Dark izšel 4. 3. 2022, pri založbi earMUSIC. Spodaj sta na voljo naslovnica in seznam skladb novega albuma. 

earMUSIC so podali sledeče uradno promocijsko besedilo vezano na novi Marillion album: “Bodisi, da je šlo za družbeno kritično ali osebno izpovedno plat, Marillion nikdar niso uporabljali olepševanja. Vselej so svoj unikatni zvok, izjemno moč komponiranja, melodije in brezmadežno glasbeno tovarišijo, okronali z globoko sporočilnostjo poezije, drzno in kljubovalno plavajoč proti plimi, z neupogljivo držo, brez priznavanja kakršnihkoli omejitev, ki bi krojila njihovo artistično svobodo.”

Tako kot predhodnik “FEAR” so Marillion posneli tudi album “An Hour Before It’s Dark” v Real World Studios, ki je v lasti Petra Gabriela. Spodaj je na voljo single za skladbo Be Hard On Yourself.

Skupina se trenutno nahaja na britanskem delu turneje, temu bo v prihodnjem letu sledila serija Marillion weekendov, poleti pa že potrjujejo nastope na večjih evropskih festivalih.

Album “An Hour Before It’s Dark” lahko že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “An Hour Before It’s Dark” se glasi:
1. Be Hard On Yourself
   i. The Tear In The Big Picture
   ii. Lust For Luxury
   iii. You Can Learn
2. Reprogram The Gene
   i. Invincible
   ii. Trouble-Free Life
   iii. A Cure For Us?
3. Only A Kiss (Instrumental)
4. Murder Machines
5. The Crow And The Nightingale
6. Sierra Leone
   i. Chance In A Million
   ii. The White Sand
   iii. The Diamond
   iv. The Blue Warm Air
   v. More Than A Treasure
7. Care
   i. Maintenance Drugs
   ii. An Hour Before It’s Dark
   iii. Every Call
   iv. Angels On Earth


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki