Mark Lemer predstavlja novo skladbo “The Good Old Days”!

MARK LEMER 2020
0 383

Mark Lemer, legendarni slovenski kitarski virtuoz in komponist, predstavlja besedilni video in single za povsem novo skladbo z naslovom “The Good Old Days”, ki ga lahko predvajate spodaj.

Mark Lemer je v zvezi s tem dejal, da je zadnjih 10 let aktivno iskal ekipo in glasbenike za ustvarjanje glasbe iz njegove mladosti. Ker do realizacije tega načrta ni prišlo se je odločil, da naposled v svoji več kot 40 letni glasbeni karieri, posname in izda nasploh prvo skladbo pod njegovim avtorskim imenom.

Mark pravi da je je “The Good Old Days” klasičen rock komad z nekaj blues konotacije, navdih pa je zanjo glasbenik našel v nostalgičnih spominih na zgodbo iz 90. let, ko je izklesal in oblikoval svoj glasbeni slog in način glasbenega razmišljanja.

Na skladbi “The Good Old Days” sta z Markom, ki je ob kitari prispeval v celoti tudi bas kitaro in klaviature, sodelovala tudi ameriški vokalist z vzdevkom Rudiger ter slovenski “torpedo” na bobnih Miha Nedoh.

Besedilo za skladbo je prispeval Rok Tomšič, sicer kitarist slovenske heavy metal zasedbe Metalsteel. Naj dodamo, da je Mark Lemer producent dveh Metalsteel albumov in sicer “Taste the Sin” (2005) in “Entertainment” (2010).

Za zvočni miks je poskrbrl Mark Lemer za končni mastering pa Tine janžek.

Vizualizacijo je prispevala Apolonija Šterk (Lunn-a-park).

V prihodnje lahko od čislanega kitarista, ki je mdr. zapustil svoj pečat v zasedbah YUNK (Junaki nočne kronike), pa tudi Lunn-a-park, pričakujemo še kakšno podobno presenečenje.

Uradni FaceBook profil:
https://www.facebook.com/mark.lemer


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki