Marty Friedman je izdal video za predelavo J-pop hita “The Perfect World”

MARTY FRIEDMAN
0 74

Marty Friedman, kitarski velemojster, znan po igranju na albumih thrash metal velikanov Megadeth, kot tudi projektu Cacophony, je 21. 10. 2020 na japonskem trgu izdal album “Tokyo Jukebox 3”.

Spodaj lahko prisluhnete singlu in videu za skladbo The Perfect World, ki je predelava japonskega pop hita izdanega leta 2018 s strani Man With A Mission vokalista Jean-Ken Johnnyja, Friedman pa je za svojo verzijo povabil k sodelovanju japonsko pop pevko Alfakyun, ki je prispevala vokale. Video lahko preverite spodaj.

“Na album “Tokyo Jukebox 3” se nahaja izbor Martyjevih priredb hitov japonske pop glasbe (J pop), vključno s skladbami: “Gurenge” (Lisa), “Shukumei” (Official Hige Dandism), “U.S.A.” (Da Pump), “Sazanka” (End of the World) in “Senbonzakura Feat. Hatsune Miku”. Marty se je pri tem spomnil tudi na dosežke J pop glasbe devetdesetih in vključil na album tudi dva takratna hita: “Makenaide” (Zard) in “Tme Goes By” (Every Little Thing).

Spodaj lahko preverite tudi video s Friedmanom na kitari, ki obsega slabi dve minuti glasbe, ki bo vključena na Friedmanov novi album. Ob koncu letošnjega avgusta je Friedman objavil tudi naslovnico albuma.

Gre za tretji del Friedmanovih priredb hitov japonskega popa (J-Pop) in japonskega rocka (J-Rock), ki obeležuje vsebino obeh predhodnikov “Tokyo Jukebox” (2009) in “Tokyo Jukebox 2” (2011).

Na “Tokyo Jukebox” je sodeloval s Friedmanom bobnar Jeremy Colson (Steve Vai, Billy Idol). Na “Tokyo Jukebox 2” sta bobne odigrala Jason Bittner (Overkill, Shadows Fall) in Keshav Dhar (Skyharbor). Albuma vsebujeta priredbe priznanih japonskih izvajalcev, kot mdr. Mr. Children, Smap, Perfume in Maximum The Hormone.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki