Megadeth z medmrežnim prenosom nastopa v Budokhanu in posebnim gostom Marty Friedmanom!

MEGADETH 2022 (press/promo)
0 91

Megadeth, ameriške ikone thrash metala, se pripravljajo na nastop v tokijskem prizorišču Budokan, ki je načrtovan za 27. 2. 2023. To bo nasploh prvi Megadeth nastop v dolgoživi karieri skupine v tem znamenitem japonskem koncertnem prizorišču.

Dogodek imenovan They Only Come Out at Night bo seveda tudi prenašan na medmrežju, še ena posebnost tega dogodka pa se nanaša na posebnega gosta, ki bo sodeloval na spektaklu. To je nekdanji Megadeth kitarist Marty Friedman, ki se bo Daveu Mustaineu in tovarišiji priključil za izvedbo treh skladb v obveznem dodatku.

Koncertni prenos se bo začel ob 18.00 uri (japonski čas), kar je ob 10.00 uri po srednje evropskem času, nakup vstopnic za ogled prenosa, pa bo mogoče izkoristiti še dva dni po dogodku.

Vstopnice za prenos koncerta Megadeth v tokijskem Budokhanu so že na voljo!

Medtem je Marty Friedman, ki živi več kot zadnjih dvajset let na Japonskem video za skladbo”日本遺産プロモーション映像” (Japanese Heritage Official Theme Song), s katerim želi približati tudi tiste strani Japonske, ki jih obiskovalci te dežele le redko opazijo. Video lahko preverite spodaj.

Megadeth so pred dvema tednoma objavili sveženj poletnih evropskih koncertnih nastopov!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki