Metal Church predstavljajo prenovljeno verzijo svoje skladbe “Conductor”

0 74

Metal Church, ameriški veterani heavy metala, so izdali predelano verzijo svoje skladbe “Conductor”, ki se sicer izvorno nahaja na albumu “Hanging In Balance”, izdanem leta 1993. Prisluhnete ji lahko spodaj.

“Osveženo” verzijo te skladbe bodo Metal Church umestili na posebno izdajo imenovano “From the Vault”, ki bo izšla 10.04.2020, pri založbi Rat Pack Records. Conductor je od nekdaj veljala za favorita s strani oboževalcev skupine, nova verzija zveni moderno in zloščeno, za njen miks in masterizacijo pa je poskrbel Chris “The Wizard” Collier.

“From The Vault” je posebna kompilacija nakateri se bo znašlo 14. nikdar izdanih skladb iz obdobja, ko je v skupini prepeval vokalist Mike Howe. Od tega so štiri med njimi na novo posnete verzije klasik (med nje sodi skladba Conductor), preostale skladbe pa so zbrane iz različnih posnetkov, ki so se nakopičili skozi leta v arhivih skupine. Pet izmed teh izvira iz obdobja snemanja albuma “Damned If You Do” (2018), tri priredbe in dva koncertna posnetka za skladbi “Agent Green” in “Anthem To The Estranged”, ki izvirata iz nastopa skupine na famoznem prizorišču Club Citta, v japonskem Kawasakiju iz časa “Damned If I You Do” svetovne turneje. Prve štiri skladbe je miksal in masteriziral Chris “The Wizard” Collier (KXM, Whitesnake, Prong, Korn), preostale skladbe pa kitarist skupine Kurdt Vanderhoof.

Prednaročilo albuma ponuja tudi količinsko omejeno izdajo ki vsebuje 22. stransko animirano komično knjižico “Return Of The Fake Healer”. To je ilustriral Andrew Owens. Ta verzija kompilacije bo vsebovala še dodatni CD z miksom skladb albumov “XI” in “Damned If You Do”, kot tudi dvema še neizdanima miksoma skladb “Killing Your Time” and “Needle & Suture”.

“From The Vault” lahko prednaročite TUKAJ!  

Mike Howe komentira: “To je album za naše oboževalce, ki vsebuje nekaj zares dobrih neizdanih skladb. Mislim, da bodo ob tem albumu užival prav vsi Metal Church oboževalci, kjerkoli na planetu!”

Novo predelane skladbe:
01. Dead On The Vine
02. For No Reason
03. Conductor [redux]
04. Above the Madness
Neizdane skladbe iz obdobja snemanja “Damned If You Do” albuma: 05. Mind Thief
06. Tell Lie Vision
07. False Flag
08. Insta Mental
09. 432hz
priredbe:
10. Please Don’t Judas Me [orig. Nazareth]
11. Green Eyed Lady [orig. Sugarloaf]
12. Black Betty [orig. Ram Jam]
koncertne verzije:
13. Agent Green [Live In Japan]
14. Anthem To The Estranged [Live In Japan]

dodatne skladbe (le na količinsko omejeni izdaji s knjižico in digitalna verzija:
15. Killing Your Time (“Wizard” miks) [samo digitalna in “comic CD” verzija]
16. Needle & Suture (“Metal” miks) [samo digitalna in “comic CD” verzija]
17. The Enemy Mind (“XI” dodatna skladba) [samo digitalna verzija]
18. The Coward (“XI” dodatna skladba) [samo digitalna verzija]

Metal Church so:
Mike Howe – vokal
Kurdt Vanderhoof – kitara
Rick Van Zandt – kitara
Steve Unger – bas kitara
Stet Howland – bobni

Na fotografiji: Kurdt Vanderhoof (kitara, levo) in Mike Howe (vokal, desno) med nastopom Metal Church v sklopu festivala Bang Your Head!!!, dne 15.07.2016, v nemškem Balingenu (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Metal Church – Conductor (2020 verzija)
Metal Church – For No Reason (uradni besedilni video)
Metal Church – Dead On The Vine (uradni besedilni video)
Metal Church – From The Vault (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki