Devin Townsend bo izdal “Empath – The Ultimate Edition”

0 68

Devin Townsend, kanadski kantavtor, pevec, multi-instrumentalist, komponist in producent, bo izdal 05.06.2020 “Empath – The Ultimate Edition”.

Gre za vsebinsko razširjeno in “zgoščeno” verzijo v lanskem letu izdanega albuma “Empath”. V zaboju se bodo tako znašli originalni album, dva dodatna CD-ja, dva dodatna Blu-ray diska. Na prvem Blu-ray disku se bo nahajal album obdelan v 5.1. Surround sound miks zvočni obdelavi. Drugi Blu-ray bo vseboval dodatni material, vključno z koncertom “Acoustically Inclined – Live in Leeds”, ki izvira iz aprilske 2019 akustične turneje, na kateri je Devin s kompanijo izvajal mdr. skladbe: “Love?”, “Deadhead” in “Thing Beyond Things”. Poleg bo dodan celoten Empath dokumentarec pa “Genesis 5.1 Mixing Lesson” ter komentarji Devina. Vse skupaj bo opremljeno z dodatnimi fotografijami, ki izvirajo iz časov snemanja albuma ter novo spremno besedo.

Devin Townsend je albuma “Empath” izdal v marcu lani, potem pa v lanskem novembru krenil na turnejo imenovano “Empath – European Tour Vol. 1”.

RockLine recenzijo albuma “Empath” lahko preberete TUKAJ!

Na fotografiji: Devin Townsend med nastopom dne 02.12.2019, v dunajskem Simm Cityju (Avstrija) – RockLine fotoarhiv 2006-2020, avtor fotografije: Sebastijan Videc, vse pravice pridržane). RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki