Cloven Hoof z besedilnim videom za “Gods Of War”!

0 82

Cloven Hoof, neizpodbitne legende in kultna N.W.O.B.H.M. zasedba,ki bodo pri založbi Pure Steel Records, dne 24.04.2020 izdali novi studijski album z naslovom “Age Of Steel”, predstavljajo besedilni video za novo skladbo Gods Of War. Video lahko preverite spodaj.

“Age Of Steel” bo skupno sedmi studijski album skupine in bo nasledil predhodnika “Who Mourns For The Morning Star?”, ki je izšel pred tremi leti.

Basist Lee Payne, v današnji postavi Cloven Hoof edini originalni in ustanovni član pravi, da je “Age Of Steel” najboljši album, ki so ga Cloven Hoof kdajkoli posneli v svoji karieri: “To je resnično naš tour de force album in vsaka skladba je popoln ubijalec! S tem albumom se vrača tudi karakter Dominatorja, ki so ga z gensko manipulacijo znova obudili k življenju z namenom, da seje smrt in uničenje preko cele galaksije. Dominator obnovi svoj prejšnji imperij, konceptualizirana zgodba, pa se bo sklenila na našem naslednjem albumu!”

“Vedno je bil moj cilj ta, da vsak novi album v kvaliteti prekaša prejšnjega in vedno sem se moral zelo potruditi, da to dosežem!”, nadaljuje Lee Payne z nasmeškom na obrazu: “Stremim za perfekcijo in imam popolnom ajasno vizijo kakšen naj bi bil “Age Of Steel” album. »Who Mourns For The Morning Star?« je bil nedvomno zelo dober album. Novi pa sega še za stopničko višje, saj je na njem še več posnetih linij in tekstur, kar spremlja zares izjemna kitarska igra. Album zaokroža vse naše kvalitete, obenem pa poseduje še več globine in barv. Na albumu je res nekaj zlobno zvenečih točk, zato se pripravite na razburljivo avanturo v glasbeno delo, ki ga zaokroža prvi del zgodbe oziroma album “Age of Steel”.

Seznam skladb na albumu “Age Of Steel” se glasi:
1. Bathory
2. Alderley Edge
3. Apathy
4. Touch The Rainbow
5. Bedlam
6. Ascension
7. Gods Of War
8. Victim Of The Furies
9. Judas
10. Age Of Steel

Skupni igralni čas: 50:15 min

Zasedba Cloven Hoof, ki je posnela album:
George Call – vokal
Chris Coss – kitara
Ash Baker – kitara
Lee Payne – bas kitara
Mark Bristow – bobni

Več koristnih informacij
www.clovenhoof.net/
https://www.facebook.com/clovenhoof1979/
https://myspace.com/clovenhoofofficial

Na gornji fotografiji: Basist Lee Payne (levo) in vokalist George Call (desno) med nastopom Cloven Hoof, dne 14.07.2018, v sklopu tretjega dne Bang Your Head!!! festivala 2018 – RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ.

Cloven Hoof – Gods Of War (uradni besedilni video)
Cloven Hoof – “Age Of Steel” (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki