Cattle Decapitation v samoizolaciji posneli video za “Bring Back The Plague”

0 133

Ameriški ekstremni metalci Cattle Decapitation predstavljajo video za “Bring Back The Plague”, ki so ga člani posneli v samoizolaciji po tem, ko so bili primorani odpovedati evropsko turnejo z ironičnim naslovom “Europandemic Tour”.

Travis Ryan, vokalist zasedbe, je povedal, da so se iz samega dolgočasja odločili v izolaciji posneti nov video, kjer so pri snemanju uporabljali zgolj mobilne telefone.

Ryan pravi: “Covid-19, WC papir, samoizolacija, razkužila za roke, žurerji, en bednik s tigri, TikTok ples, zaščitne maske, dolgčas, video igre, lateks rokavice, ljudje, ki se prepirajo zaradi nečesa, umivanje rok … Vse to boste našli v novem Cattle Decapitation spotu!”

Zdolgočaseni Cattle Decapitation naj bi se poleti vrnili v Evropo na festivale. Potrjeni so tudi za festival Metaldays 2020, za katerega se upa, da se bo kljub razmeram le odvil.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki