Metallica predstavlja koncertni posnetek 20. obletnice “Master of Puppets” albuma

0 102

Metallica so izdali novo poglavje v svoji seriji imenovani “Metallica Mondays”.

Za včerajšnji ponedeljek, je skupina izbrala svoj nastop iz berlinskega prizorišča Waldbühne amfiteater, kjer je nastopila 6. 6. 2006, v sklopu svoje takratne turneje “Escape From the Studio”. Na tej turneji je obhajala prvih 20. let od izida kultnega “Master of Puppets” albuma.

Poleg epskega repertoarja, so Metallica odigrali album “Master of Puppets” v njegovi celoti, koncertni spektakel pa je obeležila tudi skupna izvedba Ramones skladbe “Commando” med Metallico in Avenged Sevenfold. Slednji so se ob tej priložnosti pridružili na odru Jamesu, Kirku, Larsu in Robu.

Vsako novo poglavje v seriji praviloma v uvodu napovesta basist Robert Trujillo ali bobnar Lars Ulrich, za tokratno poglavje, pa je skupina vzela kar reklamno napoved prihajajočega novega dokumenta “S&M2“, ki je bil ponovno posnet s Sanfranciškim simfoničnim orkestrom, s katerim je Metallica posnela tudi legendarni koncertni album S&M, ki je izšel leta 1999.

Skupina je že objavila napovednik ter dve skladbi, in sicer Nothing Else Matter in akustično All Within My Hands.

Album “S&M2” bo izšel 28. 8. 2020 v več različnih formatih in sicer kot: črni vinil, barvni vinil, dvojni CD, DVD, Blu-ray in Deluxe Box set. Izdelek je že mogoče prednaročiti.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki