Misha Mansoor, kitarist Periphery, bo izdal deset albumov pod imenom Bulb

0 105

Preden je Misha Mansoor ustanovil Periphery, je deloval pod imenom Bulb. Pod tem imenom je po raznih forumih in drugih straneh objavljal razne demo posnetke njegovega ustvarjanja in eksperimentiranja z različno opremo.

V času karantene se je Mansoor pričel ukvarjati z novim Bulb izdelkom, vendar je tudi našel v arhivu obsežno kolekcijo, ki ni bila nikoli konkretno izdana, zato se je naposled odločil, da vse skupaj obnovi in da oboževalcem na voljo končno material, ki je začel nastajati pred več kot 15 leti.

Albumi bodo na voljo le digitalno, izhajali pa bodo naslednje štiri mesce pri založbi 3DOT Recordings. Nov izdelek bo na voljo vsake dva tedna. Kolekcija bo na koncu vsebovala 110 skladb.

Prvi izdelek z naslovom “Volume 8” bo izšel že 12. junija. Gre za zadnji Bulb izdelek, vsi naslednji bodo predstavljali zgodnejše obdobje ustvarjanja.

Izidi albumov so sledeči:

12. junij – Archives: Volume 8
26. junij – Archives: Volume 7
10. julij – Archives: Volume 6
24. julij – Archives: Volume 5
7. avgust – Orchestral
21. avgust – Archives: Volume 4
4. september – Archives: Volume 3
18. september – Archives: Volume 2
2. oktober – Archives: Volume 1
16. oktober – Electronic

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki