Motorhead predstavljajo besedilni video za Ace Of Spades!

0 207

Verjamemo, da prav nihče med vami ni pozabil na to, da je danes praznik skupine Motorhead.

Pred dnevi smo poročali, da se danes živi s skladu s kodeksom edinstvenih in nepozabnih ikonskih zastavonoš rock’n’rolla, vselej jedkega pankrtskega šarma in pobalinstva, kot mu je poveljeval ikonski železni kancler Lemmy Kilmister!

Motorhead so danes, natanko ob 17.00 uri, tako premierno predstavili novi besedilni video za svoj ikonski hit single Ace Of Spades (lahko ga predvajate spodaj). S tem dejanjem so torej obeležili spomin na 40. let, ki minevajo v letošnjem letu od izida albuma “Ace Of Spades” in seveda istoimenskega singla, ki sta za vselej spremenila svet glasbe.

Vsi prihodki, zbrani od današnje prodaje uradnih spominkov skupine, bodo namenjeni podpori ekipam roadijev (tehničnemu osebju, ki spremlja skupine na turnejah), kateri so ob razglasitvi pandemije in posledični ukinitvi vsega koncertnega utripa na planetu, ostali brez slehernega prihodka. Motorhead trgovino lahko obiščete TUKAJ!

Tega dne vas torej vabijo Motorhead na praznik, kjer boste lahko osebno nazdravljali tudi z Motorhead rumom in vodko, pa čeprav bi po vsej verjetnosti Lemmy preferiral raje kombinacijo Jacka in kokakole.

Še vedno lahko postanete del tega prazničnega dne za skupino tudi vi, vendar pa se morate za to predhodno registrirati na uradnem FaceBook dogodku, oziroma strani, posvečeni letošnjemu Motorhead dnevu!

Na fotografiji: Lemmy med koncertom Motorhead, dne 01.12.2012, v münchenski dvorani Zenith Halle (Nemčija) – RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncertnega dogodka lahko preberete TUKAJ!


Motorhead – Ace Of Spades (uradni besedilni video)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki