Kyros predstavljajo “Phosphene” video!

0 95

Kyros, britanski progresivni rockerji, predstavljajo po skladbi Rumour tudi novi video in single za skladbo “Phosphene”, ki ga lahko v celoti pogledate spodaj.

Tudi Phosphene, je ob Rumour, del novo ustvarjene glasbe skupine, po prestopu k založbi White Star Records, ki jo sicer vodita John Mitchell (Lonely Robot, Arena, It Bites, John Wetton, Kino,…) in ustanovitelj založbe Magick Eye Records Chris Hillman.

Skladba Phosphene bo uvrščena na novi studijski album skupine Kyros z naslovom “Celexa Dreams”, ki bo izšel pri založbi White Star Records, dne 19.06.2020.

“Skladba Phosphene nosi osebno noto.” pravi vokalist skupine Adam Warne in dodaja, da je nastala kot refleksija na Kyros prvenec “Synaesthesia”. Sporočilo se nanaša na skaljen odnos med dvema, ki vsled tega dejstva prekineta sleherno medsebojno komunikacijo. Po mnogih letih se znova srečata ter ugotovita, da je vztrajanje na starih zamerah pravzaprav zelo otročje.

“Celexa Dreams” je zbirka “kratkih zgodb”, pod katerimi se nahaja provokativni lirični koncept, ki sili poslušalca k razmišljanju. Po prvencu “Synaesthesia” (2014) in “Vox Humana” (2016), bo tako tretji album skupine.


Kyros – Phosphene (uradni video)
Kyros – Rumour (uradni video)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki