Motörhead predstavljajo novi video za klasiko “(We Are) The Road Crew”

0 92

Motörhead, le kdo ne bi vedel zanje, so izdali, po novem videu za svoj ikonski rockerski rušilec “Ace Of Spades” še drugega in sicer za svojo klasično skladbo “(We Are) The Road Crew”, ki prav tako izhaja iz albuma “Ace Of Spades”. No, če kdo med vami še vedno ne ve, kar bi seveda moral vedeti, praznuje maloprej omenjeni album v letošnjem letu 40 let svojega izida.

Video lahko v celoti predvajate spodaj.

To je skladba, ki je posvečena tehničnemu osebju, ki spremlja skupine na njihovih koncertih in koncertnih turnejah in je največkrat množicam, zaradi narave svojega zakulisnega garaštva, ki zahteva izredno zbranost, predanost in polno odrekanja, “nevidna”.

Motörhead so video pospremili s komentarjem: “Koncertna tehnična ekipa je temeljno ogrodje, ki garantira uspešnost vsakega koncertnega dogodka. Za Lemmyja in Motörhead, so bili ti fantje več kot le plačani delavci. Bili so jim družina. Lemmy jih je imel tako rad, da je napisal skladbo posvečeno njim v himni ‘(We Are) The Road Crew’.”

“S tem novim videom, ki ga je ustvaril Robert John, želimo Motörhead izkazati čast, spoštovanje ter složnost do vseh, ki so zaslužni, da lahko uživamo v tistem kar vsi najraje počnemo.”

“Vabimo tudi vse med vami, da se nam pridružite in na različnih družbenih omrežjih tudi sami delite slike vaših cenjenih kolegov in bojevnikov, ki se ukvarjajo s tem poslom. Izkažimo jim skupaj hvaležnost in ljubezen.”

“Vse, ki bi radi izkazali podporo, vabimo, da se brez strahu priključijo Live Nation programu za pomoč tehničnemu osebju imenovanem “Crew Nation”. Vsak, še tako mali “ščepec” vaše pomoči, bo še kako koristen. Ves profit ob predvajanju videa ‘(We Are) The Road Crew’ namenjen fondu za dobrobit koncertnih tehničnih ekip.

“To gibanje ne pozna žanra, ne pozna oznak in ne pozna omejitev. Ne pozabite…. #WeAreTheRoadCrew”.

Na fotografiji: “Železni kancler” Lemmy Kilmister med koncertnim nastopom Motörhead, dne 20.11.2015, v dvorani Zenith Halle, sredi bavarske prestolnice Münchna (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ.


Motörhead – (We Are) the Road Crew (uradni video, nova verzija 2020)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki