Mr. Big bodo izdali zaboj svojih zadnjih koncertnih posnetkov s Patom Torpeyem

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2018
0 28

Mr. Big bodo 24. 2. 2021 izdali nov koncertni dokument z naslovom “Raw Like Sushi Mega Edition – Revive 2017: 2017 Japan Tour Official Bootleg Box”.

Gre za kompletno zbirko vseh posnetih koncertov, ki so jih Mr. Big izvedli na Japonskem med septembrom in oktobrom leta 2017.

Po besedah Mr. Big pevca Erica Martina nihče v skupini sploh ni vedel za te posnetke, dokler ni pred meseci prejel  sporočila s strani njihove japonske založbe. Zanimivo je, da tudi tonska mojstrica skupine Michelle Sabolchik niti na enem izmed nastopov skupine ni opazila, da jih snemajo. Pravilo je tudi, da se za takšne manevre najprej sklene dogovor med skupino in tistim, ki želi snemati. Martin dodaja, da je presenečen nad visoko kvaliteto posnetkov.

Skupina je na teh turnejah predstavljala zadnji studijski album “Divine Gravity”, gre pa za zadnje posnetke z originalnim bobnarjem Patom Torpeyem v postavi, ki je leta 2014 prejel diagnozo, da boleha za Parkinsonovo boleznijo. Kljub temu je Torpey še naprej pisal, snemal in koncertiral z Mr. Big. Ko je njegovo zdravje začelo resno pešati, ga je začel nadomeščati Matt Starr, ki je sčasoma prevzel mesto stalnega bobnarja skupine.

Na fotografiji: Eric Martin med nastopom Mr. Big v ljubljanskem CUK Kino Šiška, 1. 8. 2018 (RockLIne fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki