Architects predstavljajo single “Meteor”

foto: ED MASON 2020
0 21

Architects, ‘vroči’ britanski ‘metalkoraši’ iz mesta Brighton, ki so pred časom najavili nov in skupno deveti studijski album z naslovom “For Those That Wish To Exist”, predstavljajo nov in skupno četrti single. To pot so izbrali skladbo “Meteor” (spodaj).

Brightonski metalcore kvintet bo naslednika albuma “Holy Hell”, ki je izšel leta 2018, izdal 26. 2. 2021 pri založbi Epitaph. Na albumu so v vlogi posebnih gostov sodelovali tudi: Simon Neil iz zasedbe Biffy Clyro (na skladbi “Goliath”), Mike Kerr iz zasedbe Royal Blood (na skladbi “Little Wonder”) in Winston McCall iz zasedbe Parkway Drive (na skladbi “Impermanence”).

Architects so 20. 10. 2020 presenetili svoje oboževalce, potem ko so brez napovedi izdali single in video za novo skladbo “Animals”.

Album, na katerem se bo znašlo kar petnajst skladb, nosi močno naravovarstveno noto zavedanja skupine, da je treba ohraniti planet prihodnjim generacijam, pred nezadržno trohnobo, ki ga nenasitno razjeda in se imenuje devastirajoči kapitalizem. Nosi tudi sporočilo, ki pravi, da je prvo spremembo treba opraviti na sebi, da bi potem lahko vsi skupaj spremenili svet na bolje.

Seznam skladb na albumu “For Those That Wish To Exist” se glasi:
1. Do You Dream of Armageddon?
2. Black Lungs
3. Giving Blood
4. Discourse Is Dead
5. Dead Butterflies
6. An Ordinary Extinction
7. Impermanence ft. Winston McCall (Parkway Drive)
8. Flight Without Feathers
9. Little Wonder ft. Mike Kerr (Royal Blood)
10. Animals
11. Libertine
12. Goliath ft. Simon Neil (Biffy Clyro)
13. Demi God
14. Meteor
15. Dying Is Absolutely Safe


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki