Na obzorju je knjiga “Roads To Madness: The Touring History Of Queensrÿche (1981-1997)”

EMI Records 1990
0 46

V prihodnjem marcu bo uradno izšla knjiga o kultnih ameriških metalcih iz Seattla Queensryche z naslovom “Roads To Madness: The Touring History Of Queensrÿche (1981-1997)”.

Knjiga bo dostopna v treh (cenovno) različnih verzijah in jo je že mogoče prednaročiti na NV Metalworx Music.

“Roads To Madness: The Touring History Of Queensrÿche (1981-1997)” sta pripravila Queensrÿche biografist in zgodovinar Brian J. Heaton ter glasbeni arhivist Brian L. Naron. Naj dodamo da je ta dvojec v navezi z Jamesom R. Beachem v oktobru 2021 že objavil knjigo “Building An Empire: The Story Of Queensrÿche”.

Queensrÿche veljajo za ene izmed pionirjev progresivnega heavy metala. “Roads To Madness” obsega obdobje delovanja skupine od njenih začetkov v osemdesetih, ko so odpirali večer pred imeni, kot mdr. Ronnie James Dio in Metallica, do preboja med nesmrtne, ko so v vlogi glavnih nosilcev turnej zavzemali dvoranska prizorišča, vse do druge polovice devetdesetih. Knjiga se poglablja s koncertnim življenjem klasične postave zasedbe Queensrÿche, ki so jo zastopali: Chris DeGarmo, Eddie Jackson, Scott Rockenfield, Geoff Tate in Michael Wilton.

Knjiga je mdr. bogato založena z zgodovinskimi eseji turnej, neobjavljenimi fotografijami, komentarji privržencev skupine, anekdotami iz zakulisja,…


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki