Na voljo promocijski video o Ozzyjevem dokumentarnem filmu!

0 64

Spodaj lahko predvajate promocijski video v zvezi z s prihajajočim novim filmskim dokumentarcem o Ozzy Osbourneu z naslovom “Biography: The Nine Lives Of Ozzy Osbourne”.

Film bo vključeval ekskluzivne intervjuje, arhivske posnetke. Za njegovo produkcijo so poskrbeli pri A&E Network, film pa je režiral R. Greg Johnston. Ozzy, žena in menedžerka Sharon ter sin Jack Osbourne, pa so pristopili k projektu v vlogah izvršnih producentov.

Film bi moral že doživeti premiero v letošnjem marcu na prireditvi South By Southwest, a je bil datum zamaknjen, zavoljo znanih manevrov povezanih s koronavirusno pandemijo.

Tako napovedujejo pri A&E Network, da ga bodo prvič predvajali 7. 9. 2020 (ob devetih zvečer, po ameriškem času). 7. 9. sicer velja v ZDA za praznik dela.

Novi dokumentarec o Ozzyju se bo osredotočal na zgodnja leta njegove solo kariere, na njegovo privatno življenje izven koncertnih turnej ter na to kako so ga dojemali in sprejemali drugi.

Jack Osbourne pravi: “Kadarkoli je bil oče doma, sem imel občutek da se dolgočasi. Čeprav se še danes pritožuje zaradi nenehnih turnej, dom pač ni njegov sanjsko mesto.”

“Dejansko sem si ga predstavljal kot tipa s kavča. Občasno je prišel pome v šolo, vendar pa je vedno dajal občutek, kot: “Kaj vendar počenjam? Tu sem in v tej vlogi nisem dober.”

Ozzy dodaja: “Nenadoma sem spoznal da sodi Ozzy na pot. Mislim, počutil sem se kot žival v kletki!”

“Biography: The Nine Lives Of Ozzy Osbourne” vključuje intervjuje s sledečimi izvajalci: Marilyn Manson, Post Malone, Rob Zombie, Ice-T in Jonathan Davis (Korn), prav tako pa sodeluje v intervjuju tudi producent Rick Rubin.

Ozzy Osbourne je v letošnjem februarju izdaj svoj zadnji studijski album z naslovom “Ordinary Man“.

Na fotografiji: Ozzy Osbourne med nastopom v sklopu festivala Belgrade Calling 2012 na beograjskem Ušču (Srbija) – RockLine fotoarhiv 2006-2019, foto: Nina Grad, vse pravice pridržane. Celotno recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki