Robert Plant predstavlja antologijsko zbirko “Digging Deep: Subterranea”

0 62

Robert Plant, vsem znano prvo grlo velikih Led Zeppelin, bo v letošnji jeseni izdal svojo antologijsko kompilacijo na dveh CD-jih imenovano “Digging Deep: Subterranea”.

Na zbirki dveh zgoščenk bo 30 skladb, ki se osredotočajo na samostojno kariero nekdanjega Led Zeppelin vokalista, pri čemer bodo tri med njimi takšne, ki do danes še niso bile izdane in sicer:  Nothing Takes The Place Of You, Charlie Patton Highway (Turn It Up – Part 1) in Too Much Alike, v kateri sodeluje z vokalom tudi Patty Griffin.

Dvojna CD kompilacija “Digging Deep: Subterranea” bo izšla na vseh digitalnih platformah 2. 10. 2020, pri Plantovi založbi Es Paranza.

Zbirka bo zaokrožala izbrana dela Roberta Planta, ki se nahajajo na njegovih enajstih samostojnih studijskih albumih in na katerih so s Plantom sodelovali v studiu mdr. tudi: Jimmy Page, Buddy Miller, Phil Collins, Nigel Kennedy, Richard Thompson in Strange Sensation/The Sensational Space Shifters. 

Plant je včeraj zagnal tudi “Digging Deep” podcast, ki bo na vsaka dva tedna premierno predvajal po pet novih epizod posnetih s strani Matta Everitta in BBC 6, tik pred koncertnim nastopom Roberta Planta na londonskem prizorišču Rough Trade East.

“Digging Deep: Subterranea” lahko že prednaročite!

Robert Plant: Digging Deep: Subterranea

CD1
1. Rainbow
2. Hurting Kind
3. Shine It All Around
4. Ship of Fools
5. Nothing Takes The Place Of You – Previously unreleased
6. Darkness, Darkness
7. Heaven Knows
8. In the Mood
9. Charlie Patton Highway (Turn It Up – Part 1)  – Previously unreleased
10. New World
11. Like I’ve Never Been Gone
12. I Believe
13. Dance with You Tonight
14. Satan Your Kingdom Must Come Down
15. Great Spirit (Acoustic)

CD2
1. Angel Dance
2. Takamba
3. Anniversary
4. Wreckless Love
5. White Clean & Neat
6. Silver Rider
7. Fat Lip
8. 29 Palms
9. Last Time I Saw Her 
10 Embrace Another Fall
11. Too Much Alike – Previously unreleased
12. Big Log
13. Falling in Love Again 
14. Memory Song (Hello Hello)
15. Promised Land

Na fotografiji: Robert Plant med nastopom 21. 7. 2006 v sklopu prvega dne festivala Lovely Days v avstrijskem St. Pöltnu (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki