Nickelback pripravljajo jubilejni ponatis “All The Right Reasons” albuma

0 53

Nickelback so napovedali, da bodo s ponatisom albuma “All The Right Reasons” proslavili 15 let, ki so minila od njegovega originalnega izida.

Gre za posebno izdajo, pri čemer bo originalnemu albumu priložen še dodatni CD s koncertnimi verzijami skladb, ki izvirajo s koncerta skupine iz leta 2006 na prizorišču Sturgis Bike Raily (Buffalo Chip Campground, Južna Dakota). Na prvi plošček, na katerem se bo nahajal originalni album v celoti, bodo dodane tudi b-strani singlov in akustične verzije izvirnikov.

Spodaj lahko prisluhnete akustični verziji Nickelback hita Photograph.

Za ponovni izid razširjene verzije tega albuma so poskrbeli pri založbi Rhino Records, uradno pa bo album dostopen na vseh digitalnih platformah, kot tudi v formatu dvojnega CD-ja, 2. 10. 2020.

“All The Right Reasons” je prvič izšel leta 2005 in se zavihtel na prvo mesto glasbenih lestvic domače Kanade, ZDA, Velike Britanije, Nemčije, Avstralije in Nove Zelandije. Do danes se je prodal v več kot 19 milijonih izvodov, skupini pa je prinesel hite: Photograph, Rockstar, Savin’ Me in Far Away.

Ryan Peake, kitarist skupine Nickelback, je v zvezi s tem dejal: “Ponosni smo na to, da se je ta album povezal z ljudmi po svetu. To je za umetnika dosežek, o katerem lahko le upa.”

Nickelback:  All The Right Reasons Reissue

CD 1: All The Right Reasons and Assorted B-Sides 
1. Follow You Home
2. Fight For All The Wrong Reasons
3. Photograph
4. Animals
5. Savin’ Me
6. Far Away
7. Next Contestant
8. Side Of A Bullet
9. If Everyone Cared
10. Someone That You’re With
11. Rockstar
12. We Will Rock You
13. Photograph (Acoustic) 
14. Too Bad (Acoustic) 
15. Someday (Live Acoustic) 

CD 2: Live at Buffalo Chip, Sturgis, SD (8/8/06) 
1. Animals
2. Woke Up This Morning
3. Photograph
4. Because Of You
5. Far Away
6. Never Again
7. Savin’ Me
8. Someday
9. Side Of A Bullet
10. How You Remind Me
11. Too Bad
12. Figured You Out


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki