Robert Plant predstavlja neizdano skladbo “Charlie Patton Highway (Turn It Up – Part 1)”!

0 156

Robert Plant, vsem znano prvo grlo velikih Led Zeppelin, ki bo v letošnji jeseni izdal svojo antologijsko kompilacijo na dveh CD-jih, imenovano “Digging Deep: Subterranea”, predstavlja eno izmed treh nikdar izdanih skladb, ki bodo uvrščene nanjo!

Na zbirki dveh zgoščenk bo 30 skladb, ki se osredotočajo na samostojno kariero nekdanjega Led Zeppelin vokalista, pri čemer bodo tri med njimi takšne, ki do danes še niso bile izdane, in sicer:  Nothing Takes The Place Of You, Charlie Patton Highway (Turn It Up – Part 1), ki ji lahko prisluhnete spodaj, in Too Much Alike, v kateri z vokalom sodeluje tudi Patty Griffin.

Dvojna CD kompilacija “Digging Deep: Subterranea” bo na vseh digitalnih platformah izšla 2. 10. 2020, pri Plantovi založbi Es Paranza.

Zbirka bo zaokrožala izbrana dela Roberta Planta, ki se nahajajo na njegovih enajstih samostojnih studijskih albumih in na katerih so s Plantom v studiu sodelovali tudi Jimmy Page, Buddy Miller, Phil Collins, Nigel Kennedy, Richard Thompson in Strange Sensation/The Sensational Space Shifters.

Plant je včeraj zagnal tudi “Digging Deep” podcast, ki bo na vsaka dva tedna premierno predvajal po pet novih epizod, ki jih je posnel Matt Everitt in BBC 6, tik pred koncertnim nastopom Roberta Planta na londonskem prizorišču Rough Trade East.

“Digging Deep: Subterranea” lahko že prednaročite!

Robert Plant: Digging Deep: Subterranea
CD1
1. Rainbow
2. Hurting Kind
3. Shine It All Around
4. Ship of Fools
5. Nothing Takes The Place Of You – Previously unreleased
6. Darkness, Darkness
7. Heaven Knows
8. In the Mood
9. Charlie Patton Highway (Turn It Up – Part 1)  – Previously unreleased
10. New World
11. Like I’ve Never Been Gone
12. I Believe
13. Dance with You Tonight
14. Satan Your Kingdom Must Come Down
15. Great Spirit (Acoustic)

CD2
1. Angel Dance
2. Takamba
3. Anniversary
4. Wreckless Love
5. White Clean & Neat
6. Silver Rider
7. Fat Lip
8. 29 Palms
9. Last Time I Saw Her 
10 Embrace Another Fall
11. Too Much Alike – Previously unreleased
12. Big Log
13. Falling in Love Again 
14. Memory Song (Hello Hello)
15. Promised Land


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki